Tips angående iPhone

En sak jag undrar över när det kommer till nya iPhone5 är vilka iPhonetillbehör som ingår i priset när man köper telefonen. Jag har ingen aning om vilka iPhonetillbehör som behövs, men jag håller på att planera inför inköpet av julklappar och denna iPhone5 är tänkt till min son. Egentligen så är det ju han om någon som har koll på saker som dessa, men eftersom att jag vill att det ska vara en överraskning så vill jag ju inte fråga honom om iPhone5 och iPhonetillbehör. Därför tar jag chansen och lägger ut frågan här, med förhoppning om att det finns bättre experter på området än jag själv. Jag undrar också om minnen till iPhone5.

Har förstått att man kan köpa till extra minne till mobiltelefonen och undrar vilket minne som räcker. Jag vet att han tycker om att fota med mobiltelefonen så jag antar att det minne som ingår i iPhone5 kanske inte räcker. Bör jag då köpa ett extra minne direkt och blir det billigare på det viset. Finns det något annat man bör tänka på när man köper telefonen. Vore tacksam för alla tips.